Hein Vanhaezebrouck troeft Anderlecht erg pijnlijk af op transfermarkt

Hein Vanhaezebrouck troeft Anderlecht erg pijnlijk af op transfermarkt
Vrijdag 28 mei 2021 - 22:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn ontslag bij RSC Anderlecht naar eigen zeggen al een tijdje verteerd. Toch laat de West-Vlaamse trainer het niet na om zijn gewezen werkgever af en toe een flinke loer te draaien.

Op de transfermarkt gaan Vanhaezebrouck en AA Gent hun concurrent uit Brussel voor de tweede keer op rij een hak zetten. Eerst ging Gent al met de transfervrije Julien De Sart (KV Kortrijk) lopen. Die opteerde na een goed gesprek met Vanhaezebrouck voor AA Gent en niét voor Anderlecht.

Hetzelfde geldt nu voor Andrew Hjulsager. De Deen heeft een ijzersterk seizoen bij KV Oostende achter de rug en staat nu voor een verhuis naar Gent. Ook Anderlecht maakte jacht op Hjulsager, maar de middenvelder voelt meer voor een samenwerking met Vanhaezebrouck.

Club opjagen

Vanhaezebrouck lacht ongetwijfeld in zijn vuistje. Net als Anderlecht wil Hein de jacht op kampioen Club Brugge inzetten. Dat gaat natuurlijk net iets makkelijker als er geld voorhanden is en je je beoogde versterkingen kan overtuigen. Bij Anderlecht hopen ze dat AA Gent straks niet met nog meer paars-witte doelwitten gaat lopen.

Poll: Wie zie jij volgend seizoen het hoogst eindigen in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  KV Kortrijk  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024