Marc Wilmots hakt knoop door over overstap naar Antwerp

Marc Wilmots hakt knoop door over overstap naar Antwerp
Zaterdag 29 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

De tijd vliegt. Het is ondertussen al bijna vijf jaar geleden dat Marc Wilmots (54) aan de kant werd geschoven bij de Rode Duivels. Sindsdien was ‘Das Kampfschwein’ nog even actief bij Ivoorkust en Iran, maar sinds 2019 is Wilmots een werkloze trainer.

Nochtans had Wilmots in de voorbije jaren verschillende opties om ergens T1 te worden. “Ik stond op het punt om bij Valencia te tekenen, waar Jorge Mendes me had voorgesteld. En ik kon ook twee keer naar Bordeaux, maar de investeerders kozen voor iemand anders”, vertelt Wilmots in de Franstalige krant La Capitale.

Op een gegeven moment werd Wilmots ook nadrukkelijk aan een verhuis naar de Bosuil gelinkt. Al spreekt hij zelf wel meteen tegen dat hij voor een overstap naar Antwerp stond of staat. “Antwerp was en is geen optie, wat er ook mag gebeuren”, reageert Wilmots klaar en duidelijk.

Bazooka

“Een bepaalde krant staat klaar met een bazooka om mij neer te schieten. Met een overstap naar Antwerp zou ik niemand bij de club een plezier gedaan hebben of doen. Ik ben niet van plan om nog een Belgische ploeg te coachen, want ik ben overal zwart gemaakt", besluit de ex-bondscoach.

Poll: Zou jij Wilmots graag trainer zien worden in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024