‘KBVB heeft beslist over Thierry Henry als opvolger van Roberto Martínez’

‘KBVB heeft beslist over Thierry Henry als opvolger van Roberto Martínez’
Dinsdag 01 juni 2021 - 17:00   I   door Redactie

Thierry Henry keert terug bij de Rode Duivels. Dat verrassende nieuws maakte de Belgische Voetbalbond (KBVB) enkele dagen geleden met de nodige fierheid bekend. Henry zal, net als tijdens het WK in 2018, als assistent van Roberto Martínez fungeren.

Blijft het enkel bij een bijrol tijdens het EK of is er meer aan de hand? Enkele bronnen meldden maandag al dat Henry na het EK van deze zomer misschien wel de nieuwe bondscoach van de Belgen zou kunnen worden.

Martínez heeft de aandacht van enkele topteams getrokken en zou kunnen vertrekken. Henry zou hem vervolgens kunnen vervangen als bondscoach. Al lijkt men bij de Belgische Voetbalbond niet gewonnen voor dat idee, zo blijkt nu.

Geen prioriteit

Het Laatste Nieuws weet dat Henry niet de prioriteit is van de KBVB. Het feit dat de Fransman tijdens zijn passages bij Monaco en Montréal niet kon overtuigen, speelt uiteraard niet echt in zijn voordeel.

"Op dit moment zijn er bijgevolg geen aanwijzingen om te vermoeden dat Henry in de Final Four van de Nations League en in Qatar ineens de eindverantwoordelijke zal zijn", besluit HLN.

Poll: Zou Henry volgens jou een goede vervanger zijn voor Martínez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Monaco  I  Montréal

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024