Serieuze klap voor Club Brugge? ‘Ruud Vormer al in gesprek met nieuwe club’

Serieuze klap voor Club Brugge? ‘Ruud Vormer al in gesprek met nieuwe club’
Donderdag 03 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Ruud Vormer (33) is de aanvoerder, aanjager, het kloppende hart én uithangbord van het huidige Club Brugge. Vormer komt al sinds de zomer van 2014 uit voor blauw-zwart, maar nu doen er toch geruchten de ronde over een mogelijke transfer.

Het leek er de voorbije jaren steeds meer op dat Vormer nooit meer zou vertrekken bij Club Brugge. Dat hij zijn loopbaan zou afsluiten bij blauw-zwart. Al denken ze daar in Turkije anders over.

Enkele Turkse websites melden dat Vormer nadrukkelijk in beeld blijft bij Trabzonspor. De interesse is niet nieuw. Vorige maand werd de kapitein van blauw-zwart al een eerste keer aan een overstap naar de Turkse topclub gelinkt.

(Lees verder onder de afbeelding)

In gesprek?

Trabzon liet Vormer sindsdien niet meer los. Volgens de bewuste Turkse websites zou Vormer zelfs al in gesprek zijn met Trabzonspor. Al moeten we die geruchten ongetwijfeld met een flinke korrel zout nemen.

Vormer is momenteel met vakantie en is dezer dagen wellicht niet met voetbal bezig. De Nederlander wil na een zowel fysiek als mentaal slopend seizoen zijn hoofd leegmaken. Nu komt zijn gezin zonder twijfel op de eerste plaats.

Nog één jaar contract

Of het straks tot een transfer komt, zal nog moeten blijken. Vormer ligt nog één jaar onder contract bij Club Brugge en heeft het hartstikke naar zijn zin in ons land. Op professioneel én persoonlijk vlak. Al zal Vormer op een gegeven moment wel eens met het Club-bestuur willen praten over zijn toekomst.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Ruud Vormer een contractverlenging moet geven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Trabzonspor

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024