Pijnlijk: Rode Duivel weigert straffe transfer naar Antwerp

Pijnlijk: Rode Duivel weigert straffe transfer naar Antwerp
Vrijdag 04 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft een blauwtje gelopen op de transfermarkt. De oudste voetbalclub van het land heeft in de voorbije weken en maanden geprobeerd om Christian Benteke (30) aan te trekken, maar die voelde weinig voor een overstap.

Het is geen geheim dat Benteke al sedert enkele maanden op het verlanglijstje van enkele Belgische topclubs stond. In januari informeerde Club Brugge, maar werd het wandelen gestuurd door de aanvaller en zijn entourage.

Omdat Benteke bijna einde contract was bij Crystal Palace, waagde ook Antwerp onlangs zijn kans. Al kreeg ook The Great Old vrij snel een 'njet' te horen van de Rode Duivel. Benteke gaf aan dat hij niet van plan was om op de Bosuil te tekenen.

Gisteren (donderdag, nvdr.) werd duidelijk waarom. Crystal Palace en Benteke maakten via de officiële kanalen bekend dat ze hun aflopende samenwerking alsnog met twee jaar gaan verlengen. Big Ben gaat dus nergens heen.

Antwerp moet verder zoeken

Benteke voelt zich uitstekend in Londen met zijn gezin en wil de stad op dit moment dan ook niet verlaten. De spits ziet zichzelf ook de komende twee seizoenen in de Premier League voetballen. Antwerp moet bijgevolg op zoek naar een andere aanvaller.

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace  I  Club Brugge

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023