Iederéén heeft het na België-Griekenland over... De Ketelaere: “Wat een grap”

Iederéén heeft het na België-Griekenland over... De Ketelaere: “Wat een grap”
Vrijdag 04 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Een belangrijk gespreksonderwerp zijn tijdens en na een wedstrijd terwijl je niet eens op het veld stond of in de EK-selectie zit, Charles De Ketelaere kan dat. Na België-Griekenland vragen héél wat mensen zich luidop af waarom de 20-jarige De Ketelaere niet werd opgeroepen.

First things first: Thorgan Hazard en Yannick Carrasco, die tandem werkt. De twee vinden elkaar blindelings en zorgden samen voor de 1-0 tegen Griekenland. Toen Nacer Chadli mocht invallen, werd echter pijnlijk duidelijk dat die niet op niveau is.

Gebrek aan ritme

De 31-jarige Chadli heeft een moeilijk seizoen achter de rug bij Basaksehir. Chadli speelde meer niet dan wel en kwam er pas op het einde van het seizoen een beetje door. Bij de Rode Duivels kon Chadli echter niet wegsteken dat hij ritme mist.

Het viel ook de kijkers op. Velen onder hen vragen zich nu af waarom Roberto Martínez niet voor Charles De Ketelaere heeft gekozen. De Bruggeling speelde dit jaar sterk en was tijdens de play-offs duidelijk in vorm. Toch liet Martínez hem links liggen.

"Ik snap het niet"

Een beslissing die op onbegrip stuit. "Je vraagt je toch echt af waarom Chadli meegaat naar het EK en De Ketelaere niet", reageert iemand op de sociale media. "Ik snap het niet" en "Chadli meenemen en De Ketelaere niet. Wat een grap", lezen we ook nog op Twitter. En daar blijft het niet bij:

Poll: Vind jij dat Martínez De Ketelaere had moeten opnemen in zijn EK-selectie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Griekenland  I  Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024