Vandenbempt messcherp voor Rode Duivels: "Zij hebben niets bijgebracht"

Vandenbempt messcherp voor Rode Duivels:
Vrijdag 04 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben donderdagavond allesbehalve vertrouwen getankt tegen Griekenland. Het spel was povertjes, zeker na rust. Dat zag ook commentator Peter Vandenbempt.

Vandenbempt kon nog leven met de eerste helft, waarin hij enkele hoopgevende zaken zag. "Ik vond de wisselwerking tussen Carrasco en Thorgan Hazard, die steeds meer overtuigt vanaf de linkerkant, sterk. Ook de wisselwerking tussen Doku en Meunier was best oké. Daar zaten een paar goeie aanvallen bij", vertelt Vandenbempt bij Sporza.

"De tweede helft was wel een draak van een wedstrijd", voegt de commentator er meteen aan toe. "De invallers hebben niets bijgebracht", klinkt het erg scherp. "Als je doelman tegen de nummer 51 van de wereld de absolute uitblinker is, dan is dat vreemd."

Zeer kwetsbaar

"Er waren wel zeven titularissen niet bij. Dat is zelfs tegen de Grieken toch een beetje te veel. De grote zorgen die toch al een jaar geformuleerd worden over de defensie en over het defensieve werk zonder Witsel zijn niet verdwenen. De verdediging werd vaak blootgesteld en was zeer kwetsbaar", besluit Vandenbempt.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Griekenland

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024