Razende Didier Deschamps steekt José Mourinho onder de grond

Razende Didier Deschamps steekt José Mourinho onder de grond
Maandag 07 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het zit er bovenarms op tussen Frans bondscoach Didier Deschamps en José Mourinho. Na een uitspraak van die laatste, haalde Deschamps bijzonder scherp uit naar de Portugees.

Aanleiding was een analyse van Mourinho in The Sun, de krant waarvoor de toekomstige trainer van AS Roma het EK gaat volgen. In aanloop naar het toernooi sprak The Special One zich onder meer uit over de favorieten.

En daarbij zette hij Frankrijk met stip op één. Met de bijhorende commentaar: "Frankrijk kan een A-ploeg, een B-ploeg en een C-ploeg opstellen, zóveel topspelers hebben ze. Ik zie geen zwaktes in de selecties."

En vervolgens schakelde hij nog een versnelling hoger. "Als ik een land moet noemen als winnaar, noem ik Frankrijk. Ze moeten wel. Anders is het een mislukt EK." Veel lof, maar tegelijkertijd legt hij daarmee natuurlijk enorm veel druk.

Woordenoorlog

En dát kon Didier Deschamps absoluut niet hebben. In een reactie liet hij van Mourinho geen spaander meer heel. "Ik dacht hetzelfde van zijn Tottenham-team, maar uiteindelijk is het ook zo niet uitgedraaid..."

Een overduidelijke verwijzing naar het feit dat Mourinho bij de Londense club geen prijzen haalde, volledig mislukte en ook nog eens ontslagen werd. Benieuwd of deze woordenoorlog zich zal verder zetten.

Poll: Vind je de reactie van Deschamps overdreven?

TAGS  I  Frankrijk  I  Tottenham

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022