Axel Witsel slaat kleedkamer Rode Duivels en Martínez met verstomming

Axel Witsel slaat kleedkamer Rode Duivels en Martínez met verstomming
Zondag 13 juni 2021 - 20:15   I   door Redactie

Het blijft warm en koud blazen voor Roberto Martínez wat de blessures van zijn Rode Duivels betreft. Want terwijl frisse spelers uitvallen, maken langdurig uitgevallen spelers hun comeback.

Die van Eden Hazard zit er al op. Tegen Rusland kreeg hij achttien minuten. Voor Kevin De Bruyne zit dat er misschien al tegen Denemarken aan te komen, maar dat kan evengoed in de laatste groepsmatch tegen Finland zijn.

Maar de grote verrassing is Axel Witsel. De verdedigende middenvelder van wie zowat iedereen dacht dat het een utopie zou zijn om hem speelklaar te krijgen voor dit EK deed de hele kleedkamer opschrikken met zijn grote en vooral razendsnelle vooruitgang.

Medisch mirakel

Niet in het minst Roberto Martínez. Al hoopte die natuurlijk altijd wel op een medisch mirakel. Dat lijkt er nu ook te zijn. "Axel is al een tijdje met de groep aan het trainen en dat doet hij goed", klonk het op de persconferentie zondag.

"Ik verwacht dat hij betrokken zal zijn in de match tegen Denemarken." Lees: Axel Witsel zal speelminuten maken. En dat is alleen maar positief voor het vervolg van het toernooi. Al valt natuurlijk af te wachten in hoeverre hij na een onbeschikbaarheid van een halfjaar een échte meerwaarde kan zijn.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024