Dries Mertens haalt tijdens EK uit naar Kat Kerkhofs: "Doe dat nooit meer"

Dries Mertens haalt tijdens EK uit naar Kat Kerkhofs:
Woensdag 16 juni 2021 - 15:30   I   door Redactie

Dries Mertens is één van die Rode Duivels die niet zeker is van een basisplaats, maar aan de andere kant is hij ook de enige die zijn vrouw van dichtbij kan zien. Al had hij dat zelf niet door.

Met haar vlog 'Katje Voor De Sfeer' die te zien is op GoPlay volgt Kat Kerkhofs immers het EK en de Rode Duivels op de voet. In de derde aflevering besloot ze manlief eens beet te nemen door vermomd als Russische journaliste hem een vraag te stellen voor België-Rusland.

Mertens had niet door dat zijn Kat voor hem zat, maar je zag hem wel heel bedenkelijk kijken wanneer een piephoge stem hem op de officiële persconferentie van de Rode Duivels vroeg: "How many goals you hope to score?"

"Pas 's avonds heb ik Dries via FaceTime verteld dat ik het was", verklaart Kerkhofs in Het Nieuwsblad. "Ik heb hem wel duizend keer gevraagd hoe het in godsnaam kon dat hij me niet herkende." In haar vlog zelf zie je haar achteraf ook trillen: "Het was echt fucking eng."

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

"Ik denk niet dat zoiets ooit al gebeurd is in de geschiedenis van het voetbal. Dries vond het goed, 'voor één keer', zei hij. 'Maar doe zoiets in de toekomst niet meer, hé!'. Moest het tornooi al begonnen zijn, had ik dat uiteraard niet gedaan. Maar op dat moment kon zo'n klein mopje nog wel."

(BEKIJK HET FILMPJE HIER)

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024