Hans Vanaken kan niet geloven wat Roberto Martínez over hem zegt

Hans Vanaken kan niet geloven wat Roberto Martínez over hem zegt
Zondag 20 juni 2021 - 22:15   I   door Redactie

Amper twee speeldagen ver is er dit EK al over heel veel Rode Duivels gepraat, maar Hans Vanaken is daar niet één van. Al zou dat maandag tegen Finland wel eens kunnen veranderen.

Want Roberto Martínez gaat aan het wisselen slaan. En als het tegen Finland als gepland loopt en België na een uur of zo al op een ruime voorsprong staat zouden er wel eens een hele hoop wissels kunnen volgen.

"Op basis van de trainingen heeft iedereen het recht om te spelen", verklaarde Martinez zondag. "Het zou mooi zijn als ik iedereen speelkansen kan gunnen, maar we moeten natuurlijk in de eerste plaats wedstrijden winnen."

Toen hem gevraagd werd waarom Hans Vanaken nog niet bij de wedstrijdselectie zat was hij duidelijk: "Hans heeft niets verkeerd gedaan, maar we kunnen maar 23 spelers opstellen op het blad. Ik heb hem gezegd dat het niets te maken heeft met zijn inzet op training."

Late invalbeurt?

"Wel met enkele tactische keuzes. Zijn positie was al zeer goed bezet en ik heb dat ook met hem besproken. Maar tegen Finland zit hij zeker bij de selectie." Wat dus inhoudt dat hij kans maakt om eventueel nog een (late) invalbeurt te maken. Het zal Vanaken na twee niet-selecties als muziek in de oren geklonken hebben.

Poll: Denk jij dat Vanaken speelminuten gaat krijgen tegen Finland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024