Transfermarkt: Boyata naar Antwerp, Lang weg en EK-ganger naar Club Brugge?

Transfermarkt: Boyata naar Antwerp, Lang weg en EK-ganger naar Club Brugge?
Zondag 27 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt officieel de deuren, maar nu al is er flink wat transfernieuws. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antwerp zou willen stunten met de komst van een Rode Duivel. Dat gerucht doet de ronde. Om wie het precies gaat, is vooralsnog niet duidelijk. Dedryck Boyata en Marouane Fellaini worden genoemd.

*Taylor Harwood-Bellis speelt komend seizoen bij Anderlecht. Paars-wit huurt de beloftevolle verdediger een jaar van Manchester City.

*AA Gent mag zich al in de handen wrijven. Roman Yaremchuk vertrekt na afloop van zijn EK met Oekraïne wellicht voor een transfersom van 25 miljoen euro. Engelse, Duitse en Italiaanse clubs azen op Yaremchuk.

*Noa Lang heeft binnenskamers aangegeven dat hij naar Leeds United wil, maar Club Brugge plooit voorlopig niet. De landskampioen wil Lang niet laten gaan.

*Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Jens Stryger Larsen. De rechtervleugelverdediger van de Deense nationale ploeg staat op het verlanglijstje van blauw-zwart.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Barcelona is op zoek naar een nieuwe linksachter. De Catalaanse topclub heeft Robin Gosens (Atalanta) en José Gaya (Valencia) op het oog.

*Achraf Hakimi verhuist zo goed als zeker naar Paris Saint-Germain. De Parijzenaars zouden 60 miljoen euro overmaken op de bankrekening van Inter. Via bonussen kan de transferdeal nog een totaalwaarde van 70 miljoen bereiken.

*Leicester City en Inter trekken aan de mouw van Philippe Coutinho, die weg mag bij Barcelona.

*Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op Dani Olmo. De Koninklijke wil de Spaanse international van RB Leipzig graag inlijven.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024