Serieuze tegenvaller voor Club Brugge, Bart Verhaeghe reageert razend

Serieuze tegenvaller voor Club Brugge, Bart Verhaeghe reageert razend
Dinsdag 29 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Slecht nieuws voor Club Brugge. De Belgische landskampioen dreigt in allerlaatste instantie nog naast een langverwachte transfer te grijpen. Royal Antwerp FC wil immers met de gewilde Michel-Ange Balikwisha (20) aan de haal gaan.

Het leek enkele dagen terug nog een uitgemaakte zaak: Balikwisha zou zijn handtekening zetten bij Club Brugge. De Belgische landskampioen zou zo'n 6 miljoen euro betalen voor de Belgische belofte van Standard. Van een deal is echter nog steeds geen sprake...

En daar zitten Paul Gheysens en co voor iets tussen. Het Laatste Nieuws meldt dat Antwerp de deal alsnog wil kapen. The Great Old is in de dans gesprongen en hoopt Balikwisha voor de neus van Club Brugge weg te halen bij Standard.

Verhaeghe razend

Een dikke tegenvaller voor Club Brugge, dat toch zegezeker leek in dit dossier. Dat Antwerp zich last minute met het dossier komt moeien, stuit op giftige reacties uit het blauw-zwarte kamp. Daar zijn ze niet te spreken over de handelswijze van Antwerp.

Voorzitter Bart Verhaeghe reageerde naar verluidt razend toen hij vernam dat Antwerp - en zijn zakenrivaal Paul Gheysens - nu plots wil doordrukken voor Balikwisha. Of The Great Old Balikwisha over de streep kan trekken, moet nog blijken. Er wordt eerstdaags een doorbraak verwacht.

Poll: Wie zal volgens jou met Balikwisha aan de haal gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024