Transfermarkt: Mártinez bondscoach van Nederland, zware klap voor Club?

Transfermarkt: Mártinez bondscoach van Nederland, zware klap voor Club?
Woensdag 30 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt officieel de deuren, maar nu al is er flink wat transfernieuws. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Roberto Martínez wordt genoemd als mogelijke opvolger van Frank de Boer als bondscoach van Nederland. Er circuleren al langer geruchten dat de Spanjaard na het EK afscheid zal nemen van de Rode Duivels.

*Sergio Gómez, een 20-jarige polyvalente jeugdinternational is door Anderlecht weggehaald bij Borussia Dortmund. De speler die zijn opleiding bij Barcelona genoot tekende een contract tot 2025.

*Anderlecht kan Albert Sambi Lokonga aan Arsenal verkopen voor 17,5 miljoen euro + 4 miljoen aan bonussen. En bovendien is de kans groot dat paars-wit ook nog een percentage (15%) op een latere doorverkoop afdwingt.

*Daarnaast zou Anderlecht ook op het punt om de 18-jarige Isaac Tshibangu van de Congolese topclub TP Mazembe aan te trekken.

*Club Brugge lijkt Michel-Ange Balikwisha dan toch te gaan verliezen aan Antwerp. Blauw-zwart had een akkoord met Standard, maar de speler zelf verkiest naar de Bosuil te trekken. 

*Kylian Mbappé zou in het tussenseizoen voor een transfersom van boven de 100 miljoen euro van PSG naar Real Madrid verhuizen. De Parijse club kan niet anders, aangezien Mbappé in de zomer van 2022 einde contract is in Parijs.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024