Transfermarkt LIVE: Siquet naar Club Brugge, Anderlecht-speler naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Siquet naar Club Brugge, Anderlecht-speler naar Antwerp?
Dinsdag 13 juli 2021 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Elias Cobbaut moet weg bij Anderlecht en geniet interesse van andere Belgische topclubs. Antwerp hoopt op de komst van de verdediger.

*Club Brugge maakt een goede kans om Oussama Idrissi in te lijven. Club zou Idrissi kunnen huren van Sevilla, eventueel met een aankoopoptie.

*Noa Lang zou Club Brugge dan weer kunnen verlaten. Leeds United blijft aandringen voor de Nederlander.

*Het noodlijdende Standard lijkt nu ook Hugo Siquet te gaan verkopen. Lille ligt in poleposition, maar ook een Belgische topclub wil zich in de strijd mengen. Er wordt gewag gemaakt van Club Brugge.

*Anderlecht maakt werk van drie aanwinsten. Het wil een spits, centrale middenvelder en vleugelaanvaller aantrekken.

*Beerschot heeft aangeklopt bij Benito Raman. De spits die weg moet en wil bij Schalke 04 heeft een voorstel van Beerschot op zak.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Divock Origi mag weg voor 15 miljoen euro. KRC Genk en Club Brugge houden de situatie van de Liverpool-aanvaller in de gaten.

*KRC Genk heeft een vraagprijs van 30 miljoen euro op het hoofd van Paul Onuachu geplakt.

*Club Brugge en Anderlecht maken jacht op Liel Abada. Paars-wit heeft 4 miljoen euro geboden voor het Israëlische toptalent.

*Chelsea hoopt Antoine Griezmann een seizoen te kunnen huren van Barcelona. Ook Atlético aast nog steeds op zijn ex-speler.

*Manchester United heeft er alle vertrouwen in dat het Raphaël Varane kan weghalen bij Real Madrid.

*Juventus is op zoek naar een extra spits en denkt aan Gabriel Jesus. Het is wel nog niet duidelijk of Manchester City de Braziliaan wil verkopen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024