Cath Luyten onthult gênant moment met Frank Raes: "Met broek op de enkels"

Cath Luyten onthult gênant moment met Frank Raes:
Woensdag 14 juli 2021 - 12:00   I   door Redactie

Frank Raes en Cath Luyten zijn al een tijdje uit elkaar, maar daarom zijn alle goede herinneringen natuurlijk niet uitgewist. Laat staan de grappige. En één daarvan heeft La Luyten nu gedeeld.

Dat gebeurde bij Siska Schoeters die elke week een bekende gast uitnodigt aan haar vijver. Luyten maakte ooit iets zeer gênants mee met haar toenmalige echtgenoot Frank Raes, met wie ze 15 jaar lang samen was.

"Ik heb ooit bij meer dan 40 graden met mijn broek op mijn enkels gestaan voor een bus met Chinese toeristen", aldus Luyten op Radio 2. “We waren in Death Valley, dat was met Frank, en die trekt graag foto’s. Hij gaat al foto’s trekken en gaat de hitte in."

"En ik moest plassen, maar daar was niemand. Geen toeristen, geen bus. Er stond wel een kotje met een toilet", vervolgt ze. "Dus ik ga daar rustig naar dat toiletje, Frank is ondertussen foto’s aan het trekken."

Schorpioen

"En ik zit en trek mijn broek uit en ik zie in de hoek, echt op vijftig centimeter, een gouden, kleine schorpioen. Mijn hart begaf het, dus ik ben naar buiten gesprongen en terwijl ik buiten kom, stopt daar een bus met Chinezen." Of Raes ook daarvan foto's getrokken heeft is niet geweten.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024