'Grootmacht duwt door, Youri Tielemans ontvangt niet te weigeren voorstel'

'Grootmacht duwt door, Youri Tielemans ontvangt niet te weigeren voorstel'
Donderdag 15 juli 2021 - 12:00   I   door Redactie

Youri Tielemans (24) staat op een belangrijk kruispunt in zijn carrière. Tielemans heeft een ijzersterk seizoen bij Leicester City achter de rug en de absolute topclubs trekken aan zijn mouw.

The Telegraph meldt dat Liverpool blijft hopen op de komst van Tielemans. Trainer Jürgen Klopp is een grote fan van de Rode Duivel en vindt hem de geschikte opvolger van de naar PSG vertrokken Georginio Wijnaldum.

Of Tielemans daadwerkelijk naar Liverpool zal verhuizen, is een ander paar mouwen. Leicester City doet er immers álles aan om onze landgenoot aan boord te houden. De clubleiding heeft Tielemans nu een nieuw contract voorgeschoteld.

Topvoorstel

Het gaat volgens de Engelse media om 'een niet te weigeren voorstel'. Tielemans zou er op financieel vlak enorm op vooruitgaan. Bovendien deed Leicester City onze landgenoot de belofte dat de huidige ploeg extra versterkt gaat worden.

Op die manier willen The Foxes ook tegemoetkomen aan de sportieve ambities van Tielemans. Of de Rode Duivel zal ingaan op het voorstel van zijn huidige werkgever, moet nog blijken. Een transfer naar Liverpool is en blijft natuurlijk aanlokkelijk.

TAGS  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024