Ruud Vormer is het kotsbeu: "Ik ben er helemaal klaar mee"

Ruud Vormer is het kotsbeu:
Zondag 25 juli 2021 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge begint zondagmiddag om 16u aan de competitie met een thuismatch tegen Eupen. Mét Ruud Vormer. Tot zijn eigen grote opluchting, anders ging hij wellicht een ongeluk doen.

De Nederlander moest de Supercup missen nadat hij een hoog risicocontact had gehad en daardoor in quarantaine moest. En daar heeft hij nu echt wel genoeg van. "Dit was al mijn derde keer - ik ben er helemaal klaar mee", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Zeker omdat ik zelf nog nooit positief heb getest."

"Eén keer was ik vals positief, maar ik heb toen wel de wedstrijden tegen Antwerp en KV Mechelen gemist. En na die eerste lockdown, bleek vorige week iemand van mijn familie positief." 'Drie keer is scheepsrecht', 'Derde goede keer' of 'Alle goede dingen bestaan uit drie' zijn spreekwoorden die zo aan hem voorbijgaan.

Gevaccineerd

"Da's ongelooflijk balen, want ik had zo veel zin in die Supercup", besluit de aanvoerder. "Toch een leuk bekertje. Pffff. Covid-19, weg ermee. Ik hoopte van al dat gedonder af te zijn nu ik gevaccineerd ben, maar niet dus."

Poll: Denk je dat Vormer dit seizoen nog eens in quarantaine zal moeten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024