'Michy Batshuayi dan toch verrassend op weg naar Jupiler Pro League'

'Michy Batshuayi dan toch verrassend op weg naar Jupiler Pro League'
Woensdag 04 augustus 2021 - 17:00   I   door Redactie

Het was eerst wel, dan weer niet en nu weer wel. De mogelijke terugkeer van Michy Batshuayi naar de Belgische competitie begint zo stilaan iets weg te krijgen van een transfersoap.

Want de Rode Duivel moet dringend een nieuwe club vinden omdat hij bij Chelsea absoluut niet meer gewenst is. De B-kern dreigt. Nog niet zo heel lang geleden werd hij al gelinkt aan een terugkeer naar Standard en kwamen ook de Belgische topclubs met op kop Club Brugge in beeld.

Batshuayi had daarna laten verstaan dat hij het te vroeg vond voor een comeback in de Jupiler Pro League en werd sindsdien vooral aan het Turkse Trabzonspor gelinkt. Maar omdat daar geen schot in komt, moet hij op zoek naar andere opties.

Luikse bronnen melden nu dat de aanvaller toch bereid zou zijn om terug te keren naar België. De ondertussen 27-jarige Batshuayi werd door Chelsea al uitgeleend aan Borussia Dortmund, Valencia en vorig seizoen Crystal Palace

Poll: Denk jij dat Batshuayi uiteindelijk in de Jupiler Pro League zal belanden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Chelsea  I  Trabzonspor  I  Borussia Dortmund  I  Valencia  I  Crystal Palace

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023