Thibaut Courtois krijgt het keihard te verduren: "Krankzinnig"

Thibaut Courtois krijgt het keihard te verduren:
Zaterdag 16 oktober 2021 - 18:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois staat na de interlandverplichtingen met de Rode Duivels opnieuw in doel bij Real Madrid. Al blijven zijn woorden hem ook daar achtervolgen.

De nationale doelman klaagde na de Nations League steen en been over het drukke programma en hoe de UEFA (figuurlijk) geen bal geeft om de voetballers. Maar die klaagzang schoot bij veel waarnemers in het verkeerde keelgat komende uit de mond van een multi-miljonair. 

"Het geklaag van Thibaut Courtois begint steeds krankzinnigere vormen aan te nemen", trekt ook Nico Dijkshoorn zwaar van leer in Het Nieuwsblad. "Ik denk dat met meerderheid van stemmen wel kan worden vastgesteld dat we hier hebben te maken met iemand die volledig is losgezogen van de realiteit."

"De laatste keer dat Courtois iemand heeft ontmoet die werkelijk keihard moet werken om zijn gezin te laten eten, moet jaren geleden zijn geweest. Hij gaf de laatste weken het Klagen Over Niets een nieuwe dimensie", besluit Dijkshoorn.

Loonstrook

"Ik stel een actie voor. De eerstvolgende keer dat Courtois in een Belgisch stadion het doel verdedigt, verzamel u dan, arbeiders aller landen. Neem uw laatste loonstrook mee, maak er een vliegtuigje van en gooi met honderden tegelijk wat realisme voor zijn voeten."

Poll: Vind je ook dat Courtois geen reden heeft tot klagen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024