Herman Van Holsbeeck begrijpt Genk helemaal niet: "Dit is vreemd"

Herman Van Holsbeeck begrijpt Genk helemaal niet:
Zaterdag 30 oktober 2021 - 12:00   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck heeft nog steeds een goed contact met John van den Brom. De voormalige manager van Anderlecht hoopt dat Genk geduld heeft met de trainer nu het wat minder loopt.

"Er is voor mij één gouden regel om het werk van een trainer te beoordelen. Creëert Genk met het voetbal dat ze brengen nog voldoende kansen? Het antwoord is: ja. Als ik het voetbal van Racing Genk bekijk, dan draagt dat in mijn ogen nog steeds de stempel van Van den Brom", aldus Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws

"Verzorgd, aanvallend voetbal met veel kansen", vervolgt Van Holsbeeck. "Als het voetbal het probleem niet is, dan is het een vertrouwenskwestie en dat is op dit moment een gigantisch probleem voor John. Zijn topspelers zitten in een moeilijke periode, dat kan gebeuren. Maar dat op zich is voor mij geen reden om het functioneren van de trainer in twijfel te trekken."

"Vreemd"

Van Holsbeeck plaatst wel een kritische kanttekening bij de recente beslissing van Genk. "Ik vond het wel vreemd dat ze plots beslisten om zijn T2 te slachtofferen, daar zal hij zeker van geschrokken zijn. Maar ik neem aan dat de club die beslissing niet genomen zal hebben zonder dat met John door te spreken."

TAGS  I  KRC Genk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024