Beerschot-supporters maken Helmut Lotti belachelijk

Beerschot-supporters maken Helmut Lotti belachelijk
Zondag 21 november 2021 - 22:25   I   door Redactie

De vete tussen Beerschot en Helmut Lotti blijft maar duren. Zondagavond tijdens de wedstrijd tegen KRC Genk was het de beurt aan de Beerschot-fans om de draak te steken met de zanger.

Het startte allemaal met een grapje van Helmut Lotti op de Facebookpagina van Sporza na de eerste overwinning van Beerschot. "Je ziet wel vaker dat mensen nog een laatste energieke opflakkering hebben voor de tijd van gaan gekomen is", postte hij.

Maar dat schoot in het verkeerde keelgat bij de Beerschot-fans, die er absoluut de humor niet van inzagen. In zoverre dat de zanger haatmails en bedreigingen kreeg. "Ik dacht altijd dat voetbal uiteindelijk slechts een spelletje was, maar het blijkt voor veel mensen bloedige ernst", reageerde hij.

"Ik begrijp dat niet zo goed, maar zie wel dat het zo is. Dus ik ga mijzelf hier niet meer laten zien. Ik ben mijn leven nog niet beu", voegde hij er nog aan toe. Maar zo'n vaart zal het niet lopen, want de fans reageerden zondag op een uiterst ludieke manier.

Toupetje

"Bedankt Helmut. Toupetje af", stond er op een reuzengroot spandoek te lezen in de tribunes. Een ludie verwijzing naar het haarstukje of toupetje dat Lotti jarenlang droeg. Stukken luchtiger dan bedreigingen alleszins.

TAGS  I  Beerschot  I  KRC Genk

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024