Rode Duivel heeft duidelijke mening over kritiek op Philippe Clement

Rode Duivel heeft duidelijke mening over kritiek op Philippe Clement
Zaterdag 27 november 2021 - 07:00   I   door Redactie

Philippe Clement zit in een lastige situatie. Hier en daar wordt gesproken over zijn ontslag door de tegenvallende resultaten, het mindere spel en de blunder die hij beging tegen RB Leipzig. Leandro Trossard, neemt het op voor zijn ex-coach.

"Ik heb altijd een goeie band gehad met Philippe. Het leuke aan hem is: je kan met hem babbelen. Je kon als speler je mening tegen hem zeggen. En dat waren niet altijd discussies. Hij nam soms zaken die je aangaf ook gewoon aan. Dan heb je als speler het gevoel: die gast begrijpt me", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws. De speler van Brighton is zeker: Clement staat in de top 3 van trainers die hij ooit gehad heeft.

Volgens Trossard heeft de mindere vorm van Club Brugge meer te maken met de spelers zelf. De Rode Duivel vindt dat de spelers niet meer alles geven. "Als je zoals ons destijds zoveel matchen op rij hebt gewonnen, gaan er wel eens spelers denken dat ze aan 80 procent ook wel die match zullen winnen. In het hedendaags voetbal kan dat niet. Niets mag vanzelfsprekend worden. Door de buitenwereld wordt die perceptie ook gecreëerd."

Poll: Wie ligt er aan de basis van het mindere spel bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  RB Leipzig  I  Brighton

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023