Geweldige opsteker voor Club in aanloop naar CL-klapper tegen PSG

Geweldige opsteker voor Club in aanloop naar CL-klapper tegen PSG
Maandag 29 november 2021 - 11:20   I   door Redactie

Deze week moet de Jupiler Pro League plaats ruimen voor bekervoetbal, maar daarna is het toewerken naar de laatste speeldag van de Champions League. Op het veld van PSG speelt Club Brugge zijn allerlaatste troef uit.

Want ook al is er op dit moment amper iemand die er nog in gelooft, toch is Europese overwintering nog mogelijk. Want het grote voordeel voor blauw-zwart is dat PSG al zeker is van de tweede plaats en het niets meer te winnen of verliezen heeft.

Bovendien heeft Neymar zondag op het veld van Saint-Etienne een zware blessure opgelopen, waardoor hij zeker zal ontbreken tegen Club Brugge. Een opsteker van formaat, want Neymar blijft toch een fenomeen, ook al flitst hij niet meer zoals vroeger.

Als Club een beter resultaat haalt dan Red Bull Leipzig thuis tegen Manchester City is het altijd geplaatst voor de Europa League. Het grote gevaar is natuurlijk dat Man City - dat ook niets meer te winnen of verliezen heeft - niet meer voluit zal gaan in Duitsland. Maar hoop doet leven, zeker nu Neymar er niet bij is.

Poll: Denk jij dat het een verschil zal maken als Neymar meespeelt of niet?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022