Verhaeghe en Mannaert zitten plots met zwaar probleem bij Club Brugge

Verhaeghe en Mannaert zitten plots met zwaar probleem bij Club Brugge
Woensdag 08 december 2021 - 13:15   I   door Redactie

Club Brugge is er niet in geslaagd om Europees te overwinteren en ook in de competitie gaat het momenteel moeizaam. Het is heel anders uitgedraaid dan men had verwacht.

Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert hadden zeer grote ambities vooraf. Die werden helaas niet ingelost.  "Na de tweede titel op rij onder Philippe Clement wilden Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert vérder springen. De doelstelling deze zomer was om van Club Brugge een elftal te maken dat in België — ongeacht de tegenstander — altijd en overal zíjn stempel zou drukken, en dat ook in Europa het 'Belgische kleedje' van de underdog 'die niets te verliezen heeft' van zich zou afgooien", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Met het vertrek van Sinterklaas naar Spanje is de vaststelling vandaag dat Club Brugge die doelstellingen onvoldoende kan inlossen. In de competitie zijn de dominante wedstrijden op één hand te tellen. Club zou in veel meer duels op het uur zeker moeten zijn van de drie punten. Dat zijn ze nu niet eens tegen Seraing of Eupen."

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024