Onrust in kleedkamer Club Brugge: "Er vallen brokken"

Onrust in kleedkamer Club Brugge:
Zaterdag 11 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge speelt zondag thuis tegen Zulte Waregem. Een match die best gewonnen wordt om de sfeer in de kleedkamer niet nog giftiger en de problemen niet nog groter te laten worden.

De Krant van West-Vlaanderen stelt dat alles terug te brengen is naar de beslissing van Philippe Clement om Ruud Vormer opeens op de bank te gaan zetten. "'Wij begrijpen het ook langs geen kanten", klinkt het. "Club Brugge kan echt (nog) niet zonder zijn aanvoerder. Zei Mata na KRC Genk ook letterlijk…"

"Oké, PSG en Manchester City en Red Bull Leipzig zijn een andere wereld maar juist die wereld intrekken zonder je kapitein, is onbegrijpelijk. En zorgt voor onrust. Onrust die Club alleen maar kan wegnemen door zich nu eindelijk in de competitie opnieuw eens soeverein te tonen."

En dus waarschuwt het weekblad: "Of er vallen brokken bij de landskampioen. Zeker als Clement geen oplossing vindt voor Vormer, de baas in de kleedkamer. Want die gaat toch niet meer lekker op het bankie zitten tegen Zulte Waregem. Laat staan tegen Anderlecht, volgende week."

Poll: Vind jij dat Clement Vormer nu in de basis moet houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig  I  Zulte Waregem  I  KRC Genk  I  Anderlecht

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022