Gefrustreerde Romelu Lukaku clasht bij Chelsea met trainer Tuchel

Gefrustreerde Romelu Lukaku clasht bij Chelsea met trainer Tuchel
Woensdag 15 december 2021 - 18:00   I   door Redactie

Het lijkt er bij Chelsea bovenhands op te zitten tussen Romelu Lukaku en zijn trainer Thomas Tuchel. De Rode Duivel staat te springen om te spelen, maar daar gaat zijn coach absoluut niet in mee.

Lukaku stond tot begin december vijf weken aan de kant met een enkelblessure en is sindsdien zijn basisplaats kwijt. Tot zijn grote frustratie blijft hij op de bank aanmodderen en wordt hij enkel tevreden gesteld met luttele invalbeurten.

In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Everton donderdag bleek op de persconferentie dat het toch niet echt goed lijkt te zitten tussen Lukaku en coach Thomas Tuchel. "We kunnen eindeloos discussiëren over zijn fitheid", verklaarde de Duitser.

"Een speler kan zelf vinden dat hij volledig fit is, fysiektrainers kunnen het daar mee eens zijn of niet en dan kan de hoofdcoach er ook nog anders over denken", maakte Tuchel duidelijk wie de baas is. "Veel hangt af van de match die we spelen en de mate van intensiteit daarin." Dat wordt dus bang afwachten voor Lukaku.

Poll: Denk je dat Tuchel Lukaku inderdaad niet fit acht?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Leeds  I  Everton  I  Dinamo Kiev

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024