Coronabom bij Real Madrid heeft grote gevolgen voor Eden Hazard

Coronabom bij Real Madrid heeft grote gevolgen voor Eden Hazard
Donderdag 16 december 2021 - 19:30   I   door Redactie

Het is alarmfase rood bij Real Madrid. De twee coronabesmettingen die woensdag aan het licht kwamen zijn er ondertussen zes geworden en het einde is nog niet in zicht.

De Koninklijke maakte woensdag bekend dat zowel Luka Modric en Marcelo positief getest hadden. De Spaanse leider in paniek, want de vrees bestond immers dat er nog meer spelers besmet zouden geraakt zijn.

Die vrees werd ook bewaarheid, want donderdag raakte bekend dat ook Gareth Bale, Marco Asensio, Rodrygo en Andriy Lunin een positieve coronatest afgelegd hebben. Ook assistent-coach David Ancelotti, de zoon van T1 Carlo Ancelotti, is besmet.

En er worden nóg extra besmettingen verwacht. Al die miserie heeft nu verstrekkende gevolgen voor Eden Hazard. Want voor de Rode Duivel zal dit - hoe gek het ook klinkt - positieve gevolgen hebben. Hij zal immers zo goed als zeker opnieuw aan spelen toekomen. Een opsteker in zijn uitzichtloze situatie.

Twee matchen

Voor even gedaan met het bankzitten. Want het zestal en de mogelijke bijkomende besmette spelers moeten in quarantaine en zullen de twee laatste partijen voor de winterstop missen. De volgende match is nu zondag thuis tegen staartploeg Cadiz, daarna woensdag bij Athletic Bilbao.

Poll: Denk je dat Eden Hazard zijn stempel zal kunnen drukken als hij speelt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Athletic Bilbao  I  Cadiz

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024