Transfermarkt: Vormer weg bij Club Brugge, Martinez langer bij Rode Duivels?

Transfermarkt: Vormer weg bij Club Brugge, Martinez langer bij Rode Duivels?
Maandag 27 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Met de komst van Tajon Buchanan die als rechterflankaanvaller zal spelen, gaat Ruud Vormer na de winterstop zijn nieuwe plaats verliezen en op de bank verzeilen. Een tussentijds vertrek bij blauw-zwart is dan zeker niet uitgesloten.

*Club Brugge gaat komende zomer Loïs Openda terughalen uit Nederland. De pijlsnelle belofteninternational wordt dit seizoen verhuurd aan Vitesse waar hij furore maakt.

*Moussa Dembélé zou na het aflopen van zijn contract bij het Chinese Guangzhou City tijdens de winterstop een comeback maken in de Jupiler Pro League. Naar welke Belgische topclub is nog niet duidelijk.

*Bondscoach Roberto Martinez gaf te kennen dat hij een verlengd verblijf bij de Rode Duivels niet uitsluit als er op het WK eind volgend jaar succes wordt behaald.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022