Théo Bongonda kan verrassend naar rechtstreekse concurrent trekken

Théo Bongonda kan verrassend naar rechtstreekse concurrent trekken
Woensdag 29 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Het huwelijk tussen Théo Bongonda en KRC Genk is in het voorbije anderhalf jaar alsmaar meer barsten beginnen vertonen. Waardoor het straks wellicht tot een definitieve breuk zal komen.

Bongonda voelt zich zeker niet altijd gewaardeerd en omgekeerd zijn de Limburgers niet altijd even tevreden over de houding en de werklust van de flankaanvaller. En met een nieuwe trainer als Bernd Storck, die fel op discipline hamert, valt het te betwijfelen of dat wel goedkomt.

Maar de oplossing zit eraan te komen. Is het niet tijdens de winterstop, dan zeker komende zomer. In en rond de Cegeka Arena valt immers te horen dat Genk zeker niet weigerachtig staat tegenover een transfer. En die zou wel eens een verrassende uitkomst kunnen hebben.

In makelaarskringen klinkt het immers dat... Antwerp wel geïnteresseerd zou zijn om Bongonda over te nemen. Op de Bosuil hebben ze wel wat ervaring met moeilijke jongens - remember Lamkel Zé - en Bongonda blijft natuurlijk zijn ontegensprekelijke kwaliteiten hebben.

Contract tot 2023

Bongonda heeft in Limburg nog een contract tot 2023, maar als de bekerhouder nog geld wil maken van zijn speler, dan verkopen ze hem best ten laatste komende zomer. En wie weet zit er zelfs al een vertrek in tijdens de winterstop.

Poll: Denk jij dat Bongonda goed zou passen bij Antwerp?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022