'Philippe Clement hield dít interview van woeste Wesley Moraes tegen'

'Philippe Clement hield dít interview van woeste Wesley Moraes tegen'
Vrijdag 07 januari 2022 - 22:00   I   door Redactie

Dat Club Brugge de te grote spelerskern tijdens de winterstop moet opkuisen is algemeen bekend. Met Wesley Moraes zullen ze bij blauw-zwart alvast één speler nooit meer terugzien.

Want het huurcontract tot het einde van het seizoen waardoor de Braziliaanse spits door Aston Villa uitgeleend werd aan blauw-zwart is verbroken. Wesley gaat nu in zijn vaderland voor Internacional spelen.

En nu ook Philippe Clement vertrokken is bij Club Brugge grijpt De Krant van West-Vlaanderen zijn kans om een eerder afgenomen, maar niet gepubliceerd interview met de aanvaller te publiceren.

Het weekblad onthult dat Clement samen met Club Brugge dat interview toen tegenhield omdat Wesley daarin flink uithaalde naar zijn trainer. De nieuwkomer kon het niet verkroppen dat hij sinds zijn overgang van Aston Villa amper speelminuten kreeg.

Tribune

"Ik deed alles voor deze club, die voor mij de recordsom van 25 miljoen euro ontving!", aldus Wesley. "Dan komt de trainer mij op Anderlecht na de opwarming in de kleedkamer zeggen dat ik niet op de bank zit, maar in de tribune."

Wesley ging effectief in de tribune zitten, maar moest gekalmeerd worden door zijn vrouw. Maar tussen speler en coach was er sindsdien iets gebroken. Het begin van het einde. Wesley kwam sinds die match, begin oktober, amper nog vier keer in actie voor Club Brugge

Poll: Vind je dat een trainer het recht heeft een interview van een speler tegen te houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa  I  Sao Paulo  I  Palmeiras  I  Internacional

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023