Bom in zaak Propere Handen met 56 verdachten: "Lijst waar iedereen op wachtte"

Bom in zaak Propere Handen met 56 verdachten:
Vrijdag 14 januari 2022 - 15:03   I   door Redactie

Het federaal parket heeft zijn gerechtelijk onderzoek over de zaak Propere Handen afgerond en zijn eindvordering opgesteld. 56 personen en één vennootschap worden verdacht van onder meer witwassen, schriftvervalsing en matchfixing.

"De bom is gebarsten in de zaak Propere Handen", schrijft Het Laatste Nieuws, dat samen met VTM het nieuws naar buiten bracht. "Niemand blijft gespaard, van de top binnen de voetbalbond, het bestuur van topclubs of de makelaars." Journalist Faroek Özgünes voegt eraan toe: "Dit is de lijst waarop iedereen zat te wachten."

En Het Laatste Nieuws meldt ook nog: "Wat alvast duidelijk is: dit dossier zal het Belgische voetbal doen daveren op zijn grondvesten. Maar liefst twaalf clubs die in eerste klasse aan de slag zijn, worden genoemd in het dossier dat zich toespitst op de periode van 1 juni 2011 tot 2018."

Poll: Schrik je van het aantal betrokken personen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022