Hein Vanhaezebrouck heeft er genoeg van en haalt zwaar uit bij AA Gent

Hein Vanhaezebrouck heeft er genoeg van en haalt zwaar uit bij AA Gent
Dinsdag 18 januari 2022 - 17:00   I   door Redactie

Dinsdag kwam aan het licht dat Hein Vanhaezebrouck duizenden euro's in het zwart ontvangen zou hebben van Mogi Bayat tijdens zijn eerste ambtsjaar bij AA Gent. Daarnaast kreeg hij ook 'een relatiegeschenk' in de vorm van tuinartikelen.

Hein Vanhaezebrouck reageert nu voor het eerst op die beschuldigingen. ""De insinuaties als zou ik betalingen in het zwart hebben ontvangen via constructies opgezet door spelersmakelaar Mogi Bayat, zijn volledig uit de lucht gegrepen", liet hij weten aan Het Laatste Nieuws.

"Ik werd voor deze feiten ook niet in verdenking gesteld, noch ondervraagd", ging hij verder. "Voor het overige werk ik volledig en transparant mee met de autoriteiten. Ik heb niets te verbergen. Ik werd en word door AA Gent overigens zeer correct en marktconform vergoed."

Aandacht

"Tot slot, wens ik ook aan te geven dat ik het ten stelligste betreur dat er blijkbaar personen zijn, die het nodig vinden om hun beroepsgeheim te schenden, door gegevens uit een strafdossier te lekken waarin ik helemaal niet betrokken ben, louter en alleen om wat media-aandacht te krijgen", haalde hij nog uit.

Hij beklemtoonde ook nog dat zijn contract wel degelijk meermaals aangepast werd, maar dat die wijzigingen perfect volgens de regelgeving verliepen. Daarnaast zijn de bedragen die circuleren volgens hem niet correct. Benieuwd of dit nog een staartje zal krijgen.

Poll: Geloof jij Vanhaezebrouck?

TAGS  I  AA Gent

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022