'Club Brugge heeft geen keuze en hakt belangrijke knoop door over Noa Lang'

'Club Brugge heeft geen keuze en hakt belangrijke knoop door over Noa Lang'
Zaterdag 22 januari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Hoe zal de ploeg van Club Brugge er volgend seizoen uitzien? Dat weet niemand, maar het lijkt wel vast te staan dat Noa Lang en Charles De Ketelaere zullen ontbreken op de ploegfoto's.

Club Brugge zou zich neergelegd hebben met het feit dat Noa Lang andere oorden opzoekt na dit seizoen. Dat zou intern besproken zijn. Op zich hoeft dat niet te verbazen, want de Nederlander gaf zelf al meermaals aan dat dit zijn laatste seizoen bij Club zou worden.

Ook zijn moeder gaf in Het Laatste Nieuws aan dat hij klaar is voor een stap hogerop. Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar hij zal een verstandige keuze moeten maken. Zijn bestemming lijkt alleszins de Premier League te worden. Leeds United, Arsenal en Liverpool volgen hem op de voet.

Kassa

Hij zou heel wat geld in het laatje moeten brengen. Zijn marktwaarde wordt geschat op 25 miljoen euro, maar Club zal daar vermoedelijk geen genoegen mee nemen. Het uitgaande clubrecord staat op naam van Wesley Moraes voor 25 miljoen euro. Daar willen ze ongetwijfeld over gaan.

Poll: Welke club past het beste bij Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool  I  Arsenal  I  Leeds United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024