Gent kent ongelukkige avond en vergeet het af te maken tegen Oostende

Gent kent ongelukkige avond en vergeet het af te maken tegen Oostende
Dinsdag 25 januari 2022 - 22:50   I   door Redactie

AA Gent nam het dinsdagavond op tegen KV Oostende. De Buffalo's konden best winnen om de top vier in het vizier te houden. De Kustploeg stond vijftiende.

AA Gent-KV Oostende 1-1

Gent begon slapjes aan de eerste helft. Na 8 minuten was het al meteen prijs voor Oostende. D'Haese legde de bal goed terug op Ambrose en die trapte de bal in één tijd binnen tegen de netten. Twintig minuten later kon Hjulsager stevig uithalen, maar Jäkel kon nog net afblokken.

Op het half uur was het Gent-sterkhouder Samoise die iets forceerde. Na een mooie panna bij Medley legde hij de bal goed achteruit, maar het schot van Castro-Montes werd prima gered door Hubert. Een paar minuten later trapte Bruno ongelukkig op de paal.

Gent ging in de tweede helft gewoon door, maar het duurde wel tot de 74ste minuut voor de netten nog eens trilden. Samoise trapte een perfecte voorzet die Hjulsager gemakkelijk in doel kopte. Een terechte gelijkmaker voor de Buffalo's.

Tien minuten voor tijd kon Castro-Montes goed doorzetten op rechts. Hij legde goed af voor Hjulsager, maar zijn schot was te centraal. Hubert bracht redding. Enkele minuten later moest de KVO-doelman opnieuw redding brengen na mistasten van Duncan.

Poll: Had Gent meer verdiend?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Oostende

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022