Ruzie bij Antwerp escaleert: Radja Nainggolan krijgt het na clash meteen te horen

Ruzie bij Antwerp escaleert: Radja Nainggolan krijgt het na clash meteen te horen
Vrijdag 28 januari 2022 - 17:30   I   door Redactie

Bij Antwerp wisten ze bij de transfer van Nainggolan goed genoeg wie ze binnenhaalden. Iemand die geen blad voor de mond neemt en zijn gedacht zegt. Al bevalt dat niet altijd goed.

Want de kritiek die hij meteen na de wedstrijd richting trainer Brian Priske uitte door luidop 'Never change a winning team' te roepen, was wel degelijk aangekomen bij de Antwerp-coach die dat niet pikte en er vrijdag op zijn persconferentie meteen op terugkeerde.

"Radja is een goeie jongen", kon Het Nieuwsblad noteren. "Ik heb begrip voor zijn frustraties en emoties vlak na de wedstrijd, al ben ik iemand die zo’n zaken liever intern houd. Ik heb ook geen probleem met kritiek, maar dan face-to-face. Voor mij is dit een moeilijke kwestie."

Een duidelijke boodschap richting zijn sterspeler en voor het geval die het nog niet begrepen had, ontkrachtte de trainer de kritiek van Nainggolan helemaal. "Ik denk dat jullie goed genoeg weten dat trainers ook in een ‘winning team’ soms ingrijpen."

Juiste beslissingen

"Neem nu ons seizoen. We behaalden al 44 punten, en speelden quasi nooit met dezelfde elf. Dan is het voor mij duidelijk dat ik af en toe wél de juiste beslissingen neem." Punt gemaakt. Het valt te verwachten dat Nainggolan zich de volgende keer wel zal inhouden. Of niet.

Poll: Mag kritiek openbaar geuit worden?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV  I  AA Gent

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022