'Kleedkamer Real Madrid komt in opstand na nieuwe affaire rond Eden Hazard'

'Kleedkamer Real Madrid komt in opstand na nieuwe affaire rond Eden Hazard'
Vrijdag 04 februari 2022 - 21:30   I   door Redactie

Zal het ooit nog rustig worden rond Eden Hazard bij Real Madrid? Wellicht niet zolang trainer Carlo Ancelotti aan de macht is bij de Koninklijke. Maar de vraag is of dat nog lang gaat zijn.

Voor alle duidelijkheid: er is geen enkele sprake van dat positie van de Italiaanse coach op dit moment wankel is, laat staan dat hij zou ontslagen worden. Maar populair is hij zich nu ook weer niet aan het maken.

En dat heeft opnieuw alles te maken met Eden Hazard. En dan vooral het feit dat hij in de verloren bekerpartij tegen Athletic Bilbao donderdagavond niet mocht starten en vervolgens na toch te moeten opwarmen niet eens mocht invallen.

Marca, doorgaans héél goed op de hoogte van wat er gebeurt bij Real, schrijft nu dat hoe killer de relatie tussen Hazard en zijn coach wordt, hoe mee de kleedkamer als één man achter de Rode Duivel gaat staan. En dat is altijd een gevaarlijk gegeven voor een coach.

Explosief

Afwachten dus hoe de affaire rond Hazard in de komende weken en maanden gaat evolueren. Maar dat het een explosieve situatie is, dat beseft iedereen binnen de club maar al te goed. Benieuwd of Ancelotti volgend seizoen nog trainer is van Real.

Poll: Denk je dat Ancelotti volgend seizoen nog trainer is bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Athletic Bilbao

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024