Toby Alderweireld stuurt boodschap naar Antwerp en Club: "Laatste kans"

Toby Alderweireld stuurt boodschap naar Antwerp en Club:
Woensdag 09 februari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Toby Alderweireld verraste iedereen toen hij afgelopen zomer Tottenham achter zich liet en voor het Qatarese Al-Duhail koos. Maar de opening om vervroegd terug te keren bleef altijd.

De 32-jarige verdediger tekende een lucratief contract voor drie seizoenen bij Al Duhail, waar hij dus nog onder contract ligt tot eind juni 2024. Maar hij liet ook al duidelijk verstaan dat afhankelijk van hoe hij er zal aarden, de kans bestaat dat hij niet tot die datum blijft.

Zij het niet om naar een Europese topclub te trekken. "Alleen naar België gaan, dié kans is wel aanwezig", vertelde hij eerder. "Ik ben ook aan het bouwen in Antwerpen. Ofwel blijf ik hier en doe mijn contract uit, of het zal naar België zijn."

Antwerp en Club Brugge, die afgelopen zomer ook lonkten naar de Rode Duivel, spitsten uiteraard hun oren. En deden dat nog meer toen de Rode Duivel recent in een podcast van 433 verder op dat thema inging.

Laatste kans

 "Ik denk dat dit mijn laatste kans was om nog een avontuur te beleven", klonk het. "Na mijn carrière gaan we namelijk terug in België wonen." Die 'ná mijn carrière' is dus een duidelijke boodschap naar beide clubs dat een comeback er niet in zit.

Poll: Denk je dat Alderweireld er zijn contract zal uitdoen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Al-Duhail  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Alderweireld

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022