Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Visser: "Dan zijn ze helemaal gek"

Hein Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Visser:
Zaterdag 12 februari 2022 - 20:45   I   door Redactie

AA Gent won zaterdag zijn wedstrijd tegen Eupen. Ze morsten nog maar eens met de kansen, maar het voornaamste is dat de drie punten binnen zijn. Jammer genoeg stond de arbitrage alweer ter discussie.

Matisse Samoise kreeg na 51 minuten rood, waardoor de Buffalo's nog bibberden en beefden tot de laatste seconde. De beslissing van Visser kan op weinig begrip rekenen. Zowel de kijkers als coach Hein Vanhaezebrouck zijn het erover eens: Dit verdiende geen rode kaart.

"Ik hoop dat ik Samoise straks niet moet missen", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza. "Het zou helemaal gek zijn als ze hem ook nog schorsen. Hij blokte de bal perfect af, maar daarna moet je je voet ook neerzetten. Daarbij stond hij op de voet van de tegenstander. Volgens mij is dat geen rode kaart."

Toch ziet de coach ook dat zijn ploeg het gewoon al eerder had moeten afmaken. "Zelfs met 10 hebben we een aantal grote kansen laten liggen. Dat is jammer, maar niemand doet dat met opzet. Toen we met elf stonden, hebben we 1 kans weggegeven", sloot hij af.

Poll: Vond jij het een rode kaart?

TAGS  I  AA Gent  I  Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024