Onuachu houdt met primeur play-off 1-hoop levendig voor Genk tegen Standard

Onuachu houdt met primeur play-off 1-hoop levendig voor Genk tegen Standard
Zondag 13 februari 2022 - 15:21   I   door Redactie

KRC Genk heeft de rug gerecht na het pijnlijke gelijkspel op het veld van OHL. Tegen Standard maakten de Limburgers eindelijk indruk en hielden ze de zege thuis.

KRC Genk-Standard 2-0

Ondanks een afgekeurde goal en enkele ferme gemiste kansen, kon KRC Genk toch rusten met een voorsprong tegen Standard. Dat was te danken aan de bij momenten verguisde Théo Bongonda die op pas van Trésor in de slotminuten van de eerste helft de ban brak.

En na rust ging de thuisploeg gewoon op het elan door. Sissako liet zich de bal afsnoepen, waarna wie anders dan Paul Onuachu het met een kleine hapering afmaakte. Meteen de eerste wedstrijd na zijn lange blessure waarin de topschutter een veldgoal maakt. Zo heeft hij nu tegen álle JPL-clubs gescoord.

Meer dan voldoende om de drie punten te pakken, want Standard kon daar ondanks de inzet en de wil die aanwezig was te weinig tegenover zetten. KRC Genk houdt zo het klein beetje hoop op play-off 1 nog in leven. Op dat vlak zal de inhaalmatch van woensdag tegen KV Mechelen veel duidelijk maken.

Poll: Denk je dat KRC Genk nog kans maakt op play-off 1?

TAGS  I  KRC Genk  I  Zulte Waregem  I  OHL  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024