Alfred Schreuder ontneemt Ruud Vormer verrassend alle hoop: "Zegt hij zelf"

Alfred Schreuder ontneemt Ruud Vormer verrassend alle hoop:
Maandag 14 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

De grootste verrassing die Alfred Schreuder uit zijn hoge hoed toverde tegen Charleroi zondag? Niet eens dat Odoi als verdedigende middenvelder speelde, wél dat Ruud Vormer op de bank bleef.

Want voor de publiekslieveling was zelfs geen plaats als rechtermiddenvelder weggelegd, die positie was voorbehouden voor Mats Rits. Die ook nog eens twee keer scoorde. Geweldig nieuws voor Club, een stuk minder voor Vormer. Want nu valt ook het argument van zijn scorend vermogen weg.

Dat liet Schreuder na afloop ook met zoveel woorden weten. "Mats levert heel veel strijd en hij heeft een bepaald gevoel om voor het doel te komen. Hij kwam al veel in de juiste positie en vandaag werkt hij die prima af", klinkt het op de Club-website. "Dat doet iedereen veel deugd."

En op een comeback als verdedigende middenvelder moet Vormer ook niet meer rekenen: "Denis Odoi geeft ons wat we nodig hebben op het middenveld: balans en assertiviteit. Hij moet nog stappen zetten, dat zegt hij zelf ook. Bij die eerste goal was hij heel belangrijk."

Balans

En als Vormer het nog niet zou gesnapt hebben, liet Schreuder zijn landgenoot met zijn besluit geen enkele hoop. "We hebben ook nog Eder, Mats en Ruud die daar kunnen spelen. Maar met al ons aanvallend geweld hebben we een nummer zes nodig die balans brengt."

Poll: Snap jij de keuze van Schreuder?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024