'Club Brugge zadelt gefrustreerde Noa Lang plots op met flinke kater'

'Club Brugge zadelt gefrustreerde Noa Lang plots op met flinke kater'
Zaterdag 19 februari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Het is al een tijdje geleden dat we Noa Lang op zijn beste niveau zagen. Club Brugge kan zich geen puntenverlies veroorloven om in het spoor van Union te blijven.

In principe zou dat zondag geen probleem mogen zijn. Dan trekt blauw-zwart naar Eupen, maar Alfred Schreuder overweegt om zonder Noa Lang aan die wedstrijd te beginnen. Op zich hoeft dat niet verbazen, maar Lang hoopt natuurlijk altijd in de ploeg te staan.

Zijn coach liet er op zijn persbabbel alleszins geen gras over groeien. "Of hij te lang zeker is geweest van zijn plaats? Dat zou je aan hem moeten vragen, maar ik vind dat ieder speler elke dag moet laten zien dat hij wil spelen. We hebben heel veel goede spelers dus het kan gebeuren dat sommige jongens een keer niet spelen", was hij scherp. 

Lang kan sinds de komst van Alfred Schreuder niet echt overtuigen. Door een schorsing en een coronabesmetting miste hij wel twee competitiewedstrijden, maar dan nog gaf hij nog maar één assist in vier wedstrijden. Veel te weinig dus voor iemand met zijn kwaliteiten. Daar betaalt hij nu de tol voor.

Poll: Zou jij met Noa Lang starten tegen Eupen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Eupen

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024