Club Brugge komt met schitterende goal en de schrik vrij op het veld van Eupen

Club Brugge komt met schitterende goal en de schrik vrij op het veld van Eupen
Zondag 20 februari 2022 - 17:52   I   door Redactie

Club Brugge deed zondagmiddag wat het moest doen om in het spoor van leider Union te blijven. En dat is winnen, maar veel meer viel daar ook niet over te zeggen.

Eupen-Club Brugge 1-3

Alfred Schreuder stuurde dezelfde elf de wei in als tegen Charleroi op één uitzondering na: Buchanan verving Sobol. Zonder goed te spelen en al te veel energie te verbruiken trok blauw-zwart met een 0-1 de kleedkamer in. 

Met dank aan Hans Vanaken die al in de achtste minuut een perfecte hoekschop van Skov Olsen binnenkopte. Een onmondig Eupen kon niet één kans afdwingen. Dat was in de tweede helft wel anders. En toch kwamen de bezoekers op het uur op 0-2 via De Ketelaere die schitterend afwerkte.

Maar Eupen bleef aandringen en amper twee minuten later kon wie anders dan Prevljak de aansluitingstreffer scoren. Daarna ging het van kwaad naar erger bij de Bruggelingen die amper nog een poot aan de grond kregen. Omdat Eupen bleef druk zetten.

Moeilijk

Enkel een goede redding van Mignolet op een poging van Nuhu voorkwam de 2-2. Maar scoren lukte uiteindelijk niet, waarna het in de slotfase opnieuw de beurt was aan Club Brugge. En daarin kon Adamyan bij zijn derde poging de match definitief op slot doen. Moeilijk gaat dus ook.

Poll: Denk je dat Club in deze vorm zijn titel kan verlengen?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024