Alfred Schreuder geeft opmerkelijk excuus voor slappe prestatie van Club

Alfred Schreuder geeft opmerkelijk excuus voor slappe prestatie van Club
Zondag 20 februari 2022 - 22:00   I   door Redactie

Hoewel Club Brugge zondagmiddag met 1-3 won op het veld van Eupen verliep de zege helemaal niet zo vlot als de uitslag doet vermoeden.

Vooral na de aansluitingstreffer van de thuisploeg op het uur was het voor de Bruggelingen zwaar afzien. Enkel wat geluk, een goede Mignolet en een gebrek aan efficiëntie zorgden ervoor dat de gelijkmaker niet viel, waarna in de slotfase alsnog de 1-3 viel.

Maar eigenlijk mag het slappe spel van blauw-zwart geen verrassing zijn, want al onder Philippe Clement was het verval ingezet. En Schreuder lijkt niet de man die het tijd zal keren, zeker niet omdat er twijfels zijn bij zijn tactische keuzes. 

Maar de Nederlander zelf weet de moeilijke middag aan een heel andere reden. "We vonden na de aansluitingstreffer niet meer de rust in balbezit, de omstandigheden lieten het niet toe", klonk het bij Sporza.

Wind

"Het is een moeilijk bespeelbaar veld en er stond ook veel wind", ging Schreuder meer in detail. "Maar Eupen deed het ook gewoon goed, zij namen ook risico's. Het was een moeilijke wedstrijd in hele moeilijke omstandigheden."

Poll: Ga jij mee in de redenering van Schreuder?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024