Opvallend: Bestuur Club laat gewezen lievelingstrainer naast zich plaatsnemen

Opvallend: Bestuur Club laat gewezen lievelingstrainer naast zich plaatsnemen
Maandag 21 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Eupen-Club Brugge was ook voor het bestuur van Club Brugge allerminst een pretje. En dat had geeneens met het weer te maken.

Want ook voorzitter Bart Verhaeghe en Algemeen Mananger Vincent Mannaert zijn natuurlijk niet blind voor het povere voetbal dat onder Alfred Schreuder gebracht wordt. Ook zij zijn als de dood dat hun keuze verkeerd zou uitdraaien.

"Dat verraadde ook de opluchting bij de meegereisde bobo's op de hoofdtribune na affluiten", stelde Het Laatste Nieuws vast. "Club wint en dat is in deze fase van de competitie het enige wat van tel is." De schade beperkt zien in de hoop dat het zal keren.

Maar als het niet keert en er te veel punten verloren gaan in aanloop naar de play-offs zullen ze zich toch verplicht zien om actie te ondernemen. Misschien dat ze tijdens de match ook goede raad gekregen hebben van een ex-trainer die bij hen in het seizoen 2011-2012 aan de slag was.

Boontje

Want de krant merkte op dat... Christoph Daum zich voor de gelegenheid naast voorzitter Bart Verhaeghe in de tribune had genesteld. Vanuit zijn woonplaats Keulen is het net geen honderd kilometer rijden. Het is algemeen bekend dat Verhaeghe altijd een boontje gehad heeft voor de Duitser. Zou het...?

Poll: Zou jij een terugkeer van Daum zien zitten?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024