'Publiekslieveling Ruud Vormer heeft genoeg gezien: Zomerse transfer nakend'

'Publiekslieveling Ruud Vormer heeft genoeg gezien: Zomerse transfer nakend'
Donderdag 24 februari 2022 - 15:30   I   door Redactie

Het is al een hele tijd geleden dat Ruud Vormer een onmisbare schakel was bij Club Brugge. Philippe Clement kwam al tot de conclusie dat hij eigenlijk geen plaats meer heeft bij blauw-zwart. Alfred Schreuder lijkt tot dezelfde conclusie te komen.

Alfred Schreuder zag in zijn landgenoot eerder een verdedigende middenvelder, maar toen kwam Denis Odoi. Van nature is hij een verdediger, maar niet voor Schreuder. Tegen Charleroi koos de Nederlandse coach plots voor Odoi als verdedigende middenvelder.

Een week later deed hij hetzelfde tegen Eupen. Beide wedstrijden werden gewonnen, waardoor er geen plaats meer lijkt te zijn voor Ruud Vormer. Eder Balanta, Noah Mbamba en Lynnt Audoor spelen ook allemaal op dezelfde positie. De kans is groot dat ze meer en meer kansen zullen geven aan de jonkies.

Naar verluidt slaan daardoor de twijfels toe bij Vormer. Daarnaast loopt zijn contract af in 2023. Als ze bij Club nog geld willen krijgen voor de ervaren Nederlander zullen ze hem komende zomer van de hand moeten doen. Afwachten of ze hem tóch nog willen of kunnen overtuigen.

Poll: Denk jij dat Vormer volgend seizoen nog een Club-speler is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Eupen

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024