Zwaar gefrustreerd AA Gent gaat na onterecht rood alsnog stunten op Standard

Zwaar gefrustreerd AA Gent gaat na onterecht rood alsnog stunten op Standard
Zondag 27 februari 2022 - 20:26   I   door Redactie

De match van de frustratie, anders kan de wedstrijd van AA Gent bij Standard niet omschreven worden. Maar toch slaagden ze erin om de winst mee te graaien.

Standard-AA Gent 0-1

Aan de rust stond het 0-0, al had het gerust 0-1 kunnen staan. Maar het openingsdoelpunt van Tissoudali werd afgekeurd voor discutabel buitenspel. Het ergste onheil kwam er echter met de rode kaart voor Odjidja.

Die landde ongelukkig en volledig onbewust op de enkel van Tapsoba, maar werd door toedoen van de VAR toch uitgesloten. Nog een frustratie erbij voor de bezoekers nadat een fout op Hanche-Olsen niet met rood  werd bestraft.

En de lijdensweg voor de Buffalo's ging gewoon door met nog een afgekeurde goal voor Torunarigha, deze keer wel terecht voor nipt buitenspel. Zelfs met tien man waren ze de betere ploeg, maar de beloning bleef uit. 

Blunder Bodart

Tot Arnaud Bodart besloot AA Gent een handje te helpen. Hij liet een schot van Hjulsaeger lullig uit zijn handen glippen, waarna Tissoudali in minuut 88 de oververdiende 0-1 kon aantekenen. Een blunder van formaat die Gent in de running houdt voor play-off 1.

Poll: Denk je dat AA Gent play-off 1 haalt?

TAGS  I  Standard  I  AA Gent

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024