Anderlecht met twee verschillende gezichten komt met de schrik vrij tegen KVO

Zondag 06 maart 2022 - 17:49   I   door Redactie

Anderlecht werkt zijn wedstrijden af zoals het al het hele seizoen speelt: wisselvallig. Pas in de tweede helft kreeg het KV Oostende op de knieën.

Anderlecht-KV Oostende 3-0

Na een bijzonder flauwe eerste helft van de thuisploeg stond er aan de rust een droge 0-0 te blinken. Veel balbezit voor Anderlecht wel, maar weinig creativiteit en kansen, waardoor de bezoekers gemakkelijk overeind bleven.

Dat beloofde weinig goeds voor de tweede helft, maar Refaelov zorgde al snel voor de bevrijding door de 1-0 binnen te prikken. En toch duurde het nog tot een kwartier voor tijd vooraleer paars-wit echt kon losbreken.

Na een afgekeurde goal van Raman kon Verschaeren door middel van een knappe één-twee met Kouamé uiteindelijk de zege veilig stellen. En ook Raman kon er dan toch nog eentje binnenprikken. Waardoor de eindstand het gemakkelijker deed lijken dan het was.

Poll: Denk je dat Anderlecht zich nog in de titelstrijd kan mengen?