'Voor 3 miljoen euro speelt Cercle-sensatie Rabbi Matondo voor déze JPL-club'

'Voor 3 miljoen euro speelt Cercle-sensatie Rabbi Matondo voor déze JPL-club'
Maandag 07 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Elk seizoen heb je wel een speler die letterlijk iedereen verbaast. En zeker bij een 'kleinere' club valt dat nog eens zo op. Rabbi Matondo is daar het perfecte voorbeeld van.

De 21-jarige Welshman is met zijn geweldige statistieken en enorme snelheid van goudwaarde voor Cercle Brugge. Dat hij een grote carrière gaat maken lijkt dus vast te staan. De enige vraag is nog bij welke club. Hij wordt nu gehuurd van Schalke 04.

Dat zal natuurlijk ook van de centen afhangen. Het Laatste Nieuws weet dat Cercle Brugge afgelopen zomer een aankoopoptie bedong die volgens Technisch Directeur Carlos Avina 'zeer haalbaar' is. De krant stelt dat het over een bedrag om en bij de drie miljoen euro gaat.

Matondo zelf droomt van een terugkeer naar de Premier League, hij komt oorspronkelijk van Manchester City. "Maar ik heb goeie hoop dat we Rabbi toch kunnen overtuigen", aldus Avina. "Zeker als hij met Wales het WK zou halen. Cercle Brugge is nu geen degradatieteam meer, zoals toen met Ugbo."

Afspraken

Met Iké Ugbo, die gehuurd werd van Chelsea en na zijn topseizoen in Brugge naar KRC Genk vertrok, waren er geen duidelijke afspraken. Wat uiteindelijk wel wat miserie opleverde. Met Matondo zijn die afspraken er naar verluidt wel. 

Poll: Denk je dat Matondo volgend seizoen nog bij Cercle speelt?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Schalke 04  I  Manchester City  I  KRC Genk

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022