'Noa Lang krijgt opeens concurrentie van verrassende Rode Duivel'

'Noa Lang krijgt opeens concurrentie van verrassende Rode Duivel'
Dinsdag 08 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Noa Lang maakt zich op voor een knaltransfer. Bij Club Brugge beseffen ze ook dat ze hem niet langer kunnen houden. Milan bereidt een bod voor, maar Lang is niet de enige aanvaller die ze willen binnenhalen.

Volgens Calciomercato heeft Milan zijn zinnen namelijk ook gezet op Dries Mertens. Zijn contract loopt voorlopig na het seizoen af bij Napoli. Ze kunnen zijn contract nog verlengen, maar zelfs als ze daartoe bereid zijn, zal de Rode Duivel heel wat water bij de wijn moeten doen.

Mertens zou liefst gewoon in Napels blijven, maar de kans dat dat zal gebeuren wordt kleiner met de dag. Als er geen contractverlenging komt, zou Milan hem dus willen binnenhalen. Het zou een transfer van Lang niet in het gedrang brengen, want Mertens zou dan transfervrij de overstap maken.

Als Milan komende zomer beide spelers weet te overtuigen, zal het knokken worden om in de basis te staan. Dries Mertens overtuigde heel Italië al van zijn kunnen, terwijl Lang zich nog moet bewijzen in een topcompetitie. Het worden alleszins spannende maanden voor beide aanvallers.

Poll: Denk je dat Mertens volgend seizoen nog bij Napoli speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Napoli  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024